Индивидуални портрети

Добрият портрет е огледало на нашата идентичност. Понякога една снимка може да разкаже много повече от колкото думите са способни. За секунди тя може да предизвика щастие, тъга, вдъхновение, възхищение, спокойствие, възбуда и още много други емоции. В основата е посланието, а след това доброто изпълнение.

Абитуриентски балове

Вече си 12ти клас и главата ти е пълна с мечти? Къде ще отидеш, какво ще постигнеш, какво ще покориш... Но преди това е твоят бал! Човек може да се омъжи или ожени няколко пъти. Да стане родител няколко пъти. Но балът е само веднъж! И той трябва да е перфектен! Изпращаш една част от живота си, посрещаш друга. Ще бъдеш страхотен/страхотна!

Сватбени истории

Един от най-важните моменти в живота ни е, когато изберем с кого да го изживеем. А сватбата е онзи миг, в който това става факт. Важните моменти в живота трябва да бъдат запечатвани, особено, когато сме щастливи. tvision може да запечата щастието ви така, както бихте искали да го виждате след години. С цялата любов, прелест, младост, щастие и поглед към бъдещето.

Събития

Организирате фирмено събитие, парти, тийм билдинг, семинар или спортни състезания? Иска ви се да запазите тези моменти? tvision ще направи така, че най-важните моменти да бъдат запечатани.

Рождени дни

Има 365 дни в годината, но един от тях е с по-особено значение. Това е Вашият рожден ден!

Единствения по-важен ден може би... е този на детето Ви. Този, в който и то се е появило на този свят.

Едни от най-важните снимки, които се гледат десетки години след това, са именно снимките от рожденните ни дни.

tvision знае колко важно е всяка усмивка да бъде запечатана. И ще го направи!

Свето Кръщение

Кръщенето или Светото Кръщение е един от най-вълнуващите моменти след раждането. Той е празник не само за детето, но и за цялото семейство.

Ако е дошъл моментът да организираш кръщене за твоето малко съкровище, Tvision Studio е насреща, за да запечата най-милите спомени от този ден!

Кулинарна фотография

Ммм-ммм... Нали знаете какво прави храната още по-апетитна? Правилно! Нейния вид.

Вие се занимавате с кулинария и искате да представите храната си по най-добрия начин? tvision ще се справи!

Рекламна и продуктова фотография

tvision ще отрази Вашите реклами според целите Ви.

Може да изготви рекламни снимки, които да покрият очакванията, които сте заложили пред вашия бранд.

Правилното представяне на определен продукт е ключово за неговата продажба. tvision знае това отлично. Разполага с определената техника, опит и познания, които ще позволят да заснеме продуктите Ви по най-добрия начин.