Ако искате да научите методите ми на снимане и обработка с Photoshop, сега може да изберете от няколко начина по които да го направите. Дори и начинаещи фотографи и хора без опит с Photoshop ще могат да овладеят моите техники. Разгледайте примерите преди/след обработка по-долу!

Сесия 1+1

Снимате с мен пълна портретна сесия с мой модел. По време на снимките ще ви направлявам за избор на локация, светлина, управление и настройки на камерата. Използване на светкавица/softbox и отражател.

Продължителност до 2 часа.

Допълнително ще обсъдим локацията и визията, която Вие предпочитате.

Цена: 200 лв

Skype 1+1

1 час видео разговор с мен чрез Skype по време на който ще обработя една моя или Ваша снимка (по избор). Ще Ви покажа пълната обработка, която правя в снимките си използвайки само Photoshop с color grading, dodge&burning, frequency separation, masks, liquify, skin cleaning и други.

Цена: 250 лв

Обработка на ваша снимка

Изпратете ми Ваш RAW файл и аз ще обработя снимката Ви в моя стил.

До 2 дни ще Ви върна готов JPG файл в максимален размер.

Цена: 20 лв

Видео урок

Вземете видео уроци за лично обучение и научете моя метод на обработка на снимките бързо и лесно.
Изберете 2 снимки от моето портфолио. До 2 дни ще получите пакет с оригиналните снимки в RAW формат заедно с видео уроците. Всеки урок показва стъпка по стъпка целия процес по обработка на снимка.

Важно:

- Уроците са без звук, но с пояснение за стъпките на Английски език
- Всички видео уроци са за лично използване и разпространението им е забранено, като такова ще бъде преследвано от закона за авторското право.

Цена: 250 лв

+359 88 33 77 237
tvisionstudio@outlook.com
© 2021 tvision-studio.com